(advertenties)
(advertentie)

In maart 2012 werd bij Amelia Powers uit het Verenigd Koninkrijk een astrocytoom ontdekt. Dit is een zeldzame, kwaadaardige hersentumor. Ze besloot haar ziektebed te documenteren, niet wetende dat deze video ook haar onverwachte genezing zou bevatten. Nadat Amelia was uitbehandeld, ging ze opzoek naar een alternatief en ontdekte ze wietolie.

Volgens de doktoren is zij de eerste persoon ooit die is genezen van een fase 3 astrocytoom. Mensen die de diagnose krijgen, gaan een intensief traject in met (indien mogelijk) een operatieve verwijdering van de tumor, chemo en bestralingen. Soms lukt het om de ziekte onder controle te krijgen, maar de meeste mensen overlijden binnen een paar jaar aan de gevolgen van deze kwaadaardige vorm van kanker.

Toen de tumor na die intensieve behandeling bij Amelia binnen een paar weken terugkwam, besloot ze een nieuwe behandeling met chemo te weigeren. Ze koos voor een alternatieve behandeling in de VS met wietolie. En die werkte! Nu zet ze zich in om deze behandeling te promoten.