(advertenties)
(advertentie)

Cindy Perlin is zorgverlener voor pijnpatiënten en zelf chronisch pijnpatiënt. Omdat de oorzaak van Cindy’s pijn niet werd gevonden, stopten artsen haar vol met zware pijnstillers. “Dat moet anders kunnen”, vond Cindy. Ze ging op zoek naar alternatieven en vond die. Heel veel zelfs, waar onder wiet als pijnstiller.

Toen Cindy 25 jaar oud was kreeg zij last van heftige rugpijn. Ze raadpleegde diverse artsen die de oorzaak niet konden vinden. Wel kreeg ze pijnstillers voorgeschreven die niet hielpen en potentieel gevaarlijk waren. Ze had twee keuzes: leren leven met de pijn of zoeken naar alternatieven. Ze ontdekte een hele waslijst aan opties, waar onder wiet. Ze schreef er zelfs een boek over: ‘The Truth about Chronic Pain Treatments’.

In deze video vertelt ze over wiet bij pijn. “Cannabis is misschien wel effectiever dan alle andere beschikbare pijnstillers en veel veiliger bovendien. Het is niet verslavend en er zijn nog nooit doden gevallen door een overdosis”, zegt ze. Wat ze nog meer vindt over wiet als pijnstiller, hoor je hieronder.