(advertenties)
(advertentie)

Cannabinoïden hebben bewezen kanker te kunnen reduceren en hebben een grote positieve impact op ons immuunsysteem. Door de hele wietplant te gebruiken en in sap te verwerken kun je heel effectief grote hoeveelheden tot je nemen. Het is de meest effectieve manier om wiet als medicijn te gebruiken, zegt Kristen Peskuski.

Naast een batterij aan aandoeningen waaronder kanker leed zij aan de auto-immuunziekte lupus, waarbij het immuunsysteem overactief wordt en het gezonde weefsel aanvalt. Ontstekingen zwellingen en schade aan gewrichten, huid, de nieren, het bloed, het hart en de longen is het gevolg. Ook was haar verteld dat ze nooit kinderen zou kunnen krijgen.

Door dagelijks sap te maken van de bladeren van wietplanten, kon ze meer dan 40 verschillende medicijnen zo de prullenbak in mieteren, en is ze inmiddels ook moeder geworden. Kijk de video waarin ze het zelf vertelt.

Door wiet rauw tot je te nemen, verwerkt in sap, kun je veel grotere hoeveelheden consumeren zonder er echt stoned van te worden. Zelfs als je ook de toppen verwerkt. De THCa in de wiet, wordt dan namelijk niet omgezet in het psychoactieve THC. Wat wel gebeurt door het te verhitten zoals wanneer je het rookt, verdampt of bijvoorbeeld verwarmt door er een spacecake van te bakken.