(advertenties)
(advertentie)

Nadat Andy Warner in een depressie raakte kreeg hij antidepressiva voorgeschreven. Maar omdat hij bijwerkingen ervoer en bang was voor de langetermijneffecten, ging Andy opzoek naar een alternatief. In deze video vertelt hij zijn verhaal en gaat hij CBD-olie proberen.

CBD-olie bij depressie

Warner maakte het meest verschrikkelijke mee dat je als ouder kan overkomen. Hij verloor een zoon. Na het rouwproces kwam hij in een depressie die steeds erger werd. Warner had gelukkig wel eens gehoord van de werking van CBD-olie bij depressie en hij besloot het te gaan proberen.

Bovendien besloot hij om zijn verhaal te filmen, omdat het hem opvalt dat er weinig patiënten zijn die hun verhaal (durven) delen. Een moedig besluit, want Andy Warner leeft in het Verenigd Koninkrijk; het land dat recentelijk de CBD-olie van een klein jongetje met epilepsie afpakte.

In deze video gebruikt Andy Warner de olie voor de eerste keer. Bekijk ook zeker het YouTube-kanaal van Warner voor meer video’s waarin hij zijn ervaringen deelt. Zeker de moeite waard!