(advertenties)
(advertentie)

De ten tijde van deze video 16 jaar oude Josh lijdt aan een agressieve vorm van autisme, en heeft daarbij ook nog eens het Tourette syndroom. Tot voor kort ging het daardoor erg slecht op school. Maar ook thuis, waar Josh regelmatig uitbarstte in geweld – een situatie die voor zijn moeder steeds moeilijker houdbaar werd. Dankzij THC-rijke wietolie is dat nu voorbij.

Uit wanhoop besloot moeder Joy haar zoon medicinale wiet te geven, als alternatief voor een uithuisplaatsing. Dit bleek een van de beste beslissingen die ze heeft genomen. Elke twee uur een spuitje THC-rijke wietolie onder de tong helpt Josh namelijk om weer van het leven te genieten en mee te draaien in de maatschappij.

Het enige obstakel dat ze nu nog moeten overkomen is het middel legaal op school gebruiken. Nu mag dat nog niet en moet de tiener na één gemiste dosis naar huis, voordat zijn aandoening weer opspeelt.

Wist je trouwens dat onze overheid wietolie met THC erin in het wetboek laat staan als “harddrugs”? Te gek voor woorden, maar nog een gevolg van de war on drugs die tientallen jaren wiet zag als de aartsvijand… Terwijl wietolie mét THC toch echt zorgt voor positieve dingen als die je nu gaat zien:

[Openingsfoto: Youtube]