(advertenties)
(advertentie)
Dee Mani hoorde in maart 2017 dat ze een agressieve vorm van borstkanker had. De moeder van twee weigerde echter chemotherapie en ging onder meer aan de cannabisolie. Enkele maanden later werd de vrouw uit Birmingham alweer schoon verklaard. Een inspirerend verhaal dat ze vastlegde in het boek ‘My Way’.

CBD-olie geneest borstkanker?

De 44-jarige moeder van twee, Dee Mani, heeft haar agressieve vorm van borstkanker genezen met cannabisolie. Dit schrijft de Daily Mail eerder deze maand. In het verslag over de vrouw haar wonderbaarlijke genezing wordt gesproken over cannabisolie met enkel CBD.

Maar volgens wetenschappelijk onderzoek is het onmogelijk kanker met alleen cannabidiol te genezen. Op haar Facebook schrijft de vrouw ook bij het artikel dat het bol staat van de fouten en dat dat nu ‘eenmaal journalistiek is’. Hieruit kunnen wij voorzichtig concluderen dat de vrouw in elk geval gebruik maakte van THC-rijke wietolie, maar dat de Daily Mail te conservatief is om dat te schrijven.

Borstkanker

Dee, oorspronkelijk uit Birmingham, ontdekte in maart 2017 een knobbel in haar borst. Kort daarna kwam het oordeel van de arts: de vrouw bleek een agressieve vorm van borstkanker te hebben. Chemotherapie weigerde ze, nadat haar zus – die jaren eerder kanker kreeg – ondanks de chemo-behandeling kwam te overlijden.

‘Door wat er met m’n zus is gebeurd was chemotherapie of bestraling absoluut geen optie. In eerste instantie nam ik alles aan van m’n arts en ik zou in elk geval een jaar chemotherapie nemen. Maar toen deed ik m’n eigen research’, vertelt Dee Mani de Daily Mail.

Wietolie

De vrouw, die nu in Kaapverdië woont, ontdekte de mogelijke geneeskracht van cannabisolie en vond een leverancier bij haar in de buurt. Voor amper 22 pond per maand kon de vrouw dagelijks een druppel van de, zo zegt zij, revolutionaire olie nemen. Dat deed ze ’s avonds door de druppel in een capsule te doen en deze oraal in te nemen voor het slapen gaan. Daarnaast paste Dee haar dieet aan en ging ze ‘all natural’.

Dee woont nu met haar partner Ryan, dochter Layla en zoon Tyley in Kaapverdië.

 

‘Binnen vier maanden had ik het idee mezelf te hebben genezen. Toen ik volledig schoon werd verklaard wist ik dat het de cannabis was die me genezen heeft.’ Mani is nog steeds kankervrij maar blijft de olie dagelijks innemen, zegt zij. ‘Want naast dat het mijn kanker genas helpt het ook tegen m’n slapeloosheid, stofallergie en m’n rugpijn door versleten tussenwervelschijven.’

Haar inspirerende verhaal legde Dee vast in het boek: My way: Following the cancer brick road, from diagnosis to all clear naturally in 5 months. Daarover zegt ze: ‘Hier is mijn persoonlijke verhaal over hoe ik op natuurlijke wijze kanker genas. Tegen medisch advies in en door mezelf te behandelen op ‘my way’. Middels een combinatie van dieetaanpassingen, supplementen, een positieve houding en het allerbelangrijkste: cannabisolie.’ 

Dee’s boek is nu (voor Kindle-readers gratis) te bestellen op Amazon.

[Foto’s: Facebook]