(advertenties)
(advertentie)

Zie hier de werking van medicinale wiet op volle kracht. Deze Engelsman heeft een heftige bewegingsstoornis, maar na een paar trekjes van een joint verdwijnen de symptomen bijna volledig. Zie hier de indrukwekkende video.

Het zal je maar gebeuren. Het ene moment ben je een gezonde, fitte en actieve familieman die er graag op uit trekt. Op een dag gaat je lichaam ongecontroleerde bewegingen maken en krijg je de diagnose FND (Functionele Neurologische Stoornis) en dystonie. Het overkwam de man in onderstaande video.

Voor de diagnose was hij een fitte, actieve en gezonde liefhebber van het buitenleven; een hardwerkende familieman met drie volwassen kinderen. Na de diagnose startte een intensieve zoektocht naar manieren om de symptomen te onderdrukken.

Reguliere behandelingen sloegen nauwelijks tot niet aan en hadden bijwerkingen. Heftige bijwerkingen. Op een gegeven moment was er weinig meer over van de man die hij ooit was. Hij voelde zich depressief en zelfs suïcidaal.

De man had ooit wel eens een joint gerookt met zijn vrouw, maar worstelde met de wettelijke status van wiet. Toen ze geen andere weg meer zagen, wendde hij zich tot cannabis in de hoop op verlichting. Die kwam. En hoe? Je ziet het in deze video.

Sindsdien strijdt hij voor erkenning van wiet als medicijn. Volg hem op Twitter.