(advertenties)
(advertentie)

Omdat de juiste diagnose borstkanker veel te laat werd gesteld, waren de artsen eigenlijk te laat om Stefanie LaRue te redden. Ze startte intensieve behandelingen die 12 jaar lang nauwelijks werkten. Dankzij cannabisolie was ze voor het eerst kankervrij.

Stefanie LaRue was nog maar dertig jaar toen zij de diagnose borstkanker kreeg. Het duurde even voor de diagnose gesteld werd, want niemand geloofde dat zo’n jonge meid borstkanker had. Ze werd een aantal keer met antibiotica naar huis gestuurd. En tegen de tijd dat het duidelijk was dat het kanker betrof, was de ziekte al uitgezaaid naar haar botten.

De jonge dame ging de strijd aan en onderging diverse chemokuren en operaties. Ze stopte met werken om zich volledig te storten op de behandeling van haar ziekte. Twaalf jaar lang streed ze tegen de ziekte, en niets hielp. Op een gegeven moment gaven de artsen haar nog een jaar te leven. Toen de kanker in 2013 weer de kop opstak, besloot Stefanie – succesvol – wietolie te gebruiken.

Een tijdje was zij kankervrij en heeft ze haar leven volledig toegewijd aan borstkanker-organisaties waar ze focussen op vrouwen onder de 40. Daarnaast zette ze zich in voor de medicinale cannabis-wereld om de ontwikkeling te versnellen. Helaas is Stefanie in 2015 alsnog overleden. Gelukkig leeft haar verhaal voort op internet.

[Openingsfoto: YouTube]