(advertenties)

Aangemaakte reacties

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Auteur
  Berichten
 • #27067
  Martijn Mediwietsite
  Bijdrager
  • Level
  6 reacties

  Gisteren is deze video online gekomen met een verhaal van Gerda. Zij ging ook wietolie gebruiken om de chemo dragelijker te maken, maar het verhaal wordt nog beter. Op een gegeven moment is ze helemaal gestopt met de reguliere behandeling en alleen nog maar wietolie gaan gebruiken. Resultaat: hoewel ze was opgegeven, is ze nu al 3 jaar kankervrij!

  Klik hier om de video te bekijken.

  #26939
  Martijn Mediwietsite
  Bijdrager
  • Level
  6 reacties

  Mare, ten eerste TOP dat je deze actie bent gestart!  :J   :J   :J

  Als MWS-medewerker ben ik natuurlijk uitgesloten van deelname. Maar misschien als ik het spits afbijt dat meer mensen volgen :-) Let’s do this!

  Ik geloof ten eerste al jaren heilig in de ondersteunende en heilzame werking van cannabinoïden in cannabis op ons endocannabinoïden-systeem. Deze werking is natuurijk lastig te meten als je niet ziek bent. Maar sinds ik ben gaan leren over hoe belangrijk dit systeem is voor onze homeostase en wat cannabis daarin kan betekenen, twijfel ik er niet aan dat de cannabinoïden in cannabis een preventieve werking hebben bij het gezond houden van ons lichaam.

  Dat gezegd hebbende, heb ik wel een meetbare ‘medische’ ervaring met CBD-olie. Natuurlijk, al die lachkicks van wiet die ik tijdens mijn studententijd had zullen ook goed zijn geweest, want lachen is nu eenmaal gezond. Maar echte hulp heb ik recent ervaren van CBD-olie toen ik voor de tweede keer vader werd. Dat zit zo.

  Ik heb soms vlagen waarin ik gevoelens van angst, boosheid en onzekerheid ervaar. Geen idee of dit aanleg is of een gevolg van wat nare gebeurtenissen in het verleden. Hoe dan ook, slaaptekort is een enorme trigger voor deze gevoelens en slaaptekort is natuurlijk onvermijdelijk met een baby. Echter viel het me op dat ik die eerste maanden echt super ben doorgekomen. Ik voelde me, ondanks het slaaptekort, goed en heb niet tot nauwelijks last gehad van die negatieve effecten van slaaptekort. Om de proef op de som te nemen ben ik tussendoor een keer een week gestopt en toen merkte ik dat ik dat ik er wel vatbaar voor werd.

  Kortom: CBD-olie werkt voor mij heel goed tegen stress, tegen angstgevoelens en voor een betere nachtrust en een stabiele gemoedsrust.

  Next :-D

  #26897
  Martijn Mediwietsite
  Bijdrager
  • Level
  6 reacties

  Hee CannaBella, het heeft niet storm gelopen helaas. Hoewel ik dat ook wel begrijp; het kost wat tijd en inzet naast mogelijk de ‘normale’ kweekactiviteiten.

  @iedereen: Misschien dat we de challenge een andere keer kunnen doen. Maar mocht iemand er voor de lol aan beginnen, deel dan zeker je ervaringen!

(advertenties)
 • #26287
  Martijn Mediwietsite
  Bijdrager
  • Level
  6 reacties

  Hoi allemaal!

  Mijn naam is Martijn en sinds kort ben ik werkzaam voor Mediwietsite.nl. Mijn voornaamste taak is het schrijven van nieuws en achtergrondverhalen voor de site, maar ik zal natuurlijk ook vaak op het forum zijn te vinden. Ik stel me hier graag even aan jullie voor.

  Inmiddels ben ik een jaar of 8 werkzaam in de cannabisbranche. Eerst als redacteur bij EssensiE Magazine waar ik samen met Joop en Sanne, de oprichters van CNNBS.nl en Mediwietsite.nl, het creatieve team vormde. In 2012 stopte EssensiE en gingen wij allemaal een andere weg. Ik kwam terecht bij een bekend zadenbedrijf en Joop en Sanne richtte het succesvolle CNNBS.nl (voorheen Rollingstoned.nl) op, plus later ook Mediwietsite.nl. We bleven bevriend en hielden contact.

  Nadat ik een kort uitstapje had gemaakt in een totaal andere branche belden Joop en Sanne mij een paar maanden geleden, precies op het juiste moment op. Mijn uitstapje beviel namelijk niet en ik wilde graag terug naar de branche waar mijn hart ligt. Zij boden mij aan om content manager te worden bij Mediwietsite.nl? Toeval bestaat niet, toch?

  Geniet van het forum en we komen elkaar daar vast binnenkort tegen.

  Martijn

  #24357
  Martijn Mediwietsite
  Bijdrager
  • Level
  6 reacties

  Hoi hoi, we hebben een nieuw artikel op de site gezet met 6 alternatieven voor tabak die goed samengaan met mediwiet.

  6 alternatieven voor tabak die goed samengaan met mediwiet

  Veel leesplezier!

  #24356
  Martijn Mediwietsite
  Bijdrager
  • Level
  6 reacties

  Hoi allemaal, er staan weer twee nieuwe mooie artikelen over edibles op de site:

  Klik hier als je wilt lezen over de voor- en (enkele) nadelen van edibles en ontdek hier een paar heerlijke recepten voor een mediwiet-barbecue.

  Veel leesplezier en eet smakelijk ;-)

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)