(advertenties)
Registreren Inloggen

Home Forums Patiënten ervaringen Ervaring met cannabis Vraag: wietolie ter verlichting chemo bij galwegkanker

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #4775
  Prieker
  Bijdrager
  • Level
  8 reacties

  Hallo

  In mijn directe omgeving ken ik diverse mensen die met succes wietolie hebben gebruikt ter verlichting van de symptomen door chemotherapie. Een iemand vertelde mij letterlijk dat ze de chemo alleen aankon dankzij de wietolie.

  Nu komt er mij zojuist ter ore dat er bij de moeder van een kennis uitgezaaide galwegkanker is ontdekt, waarvoor de vooruitzichten helaas zeer somber zijn. Er staat voor de korte termijn een operatie gepland om het een en ander om te leggen (??). De vraag die binnenkort ook gaat spelen is of deze persoon chemotherapie wil of niet, met als voornaamste doel om de boel te rekken. Dit besluit kan o.a. afhangen van de vraag of wietolie gebruikt kan worden ter verlichting van de symptomen.

  Aangezien wietolie een vettige substantie is en gal een belangrijke rol speelt bij de verwerking van vetten in het darmstelsel…. <span style=”text-decoration: underline;”>vroeg ik mij af of wietolie wel de beste manier is om de werkzame stoffen uit de wietolie te kunnen opnemen bij galwegkanker. Hopelijk kan iemand met kennis mijn vraag beantwoorden</span>, zodat ik deze persoon zo goed en kwaad als het kan van advies kan voorzien over het gebruik van THC/CBD/etc. voor symptoombestrijding.

  Uiteraard behoort de behandelend arts dit advies te geven, maar mijn ervaring is dat veel artsen (niet allemaal), helaas helaas, weinig tot geen kennis hebben van en weinig interesse hebben in de toepassing van cannabis voor behandeling van kanker en symptoombestrijding bij chemotherapie.

   

  #27067
  Martijn Mediwietsite
  Bijdrager
  • Level
  6 reacties

  Gisteren is deze video online gekomen met een verhaal van Gerda. Zij ging ook wietolie gebruiken om de chemo dragelijker te maken, maar het verhaal wordt nog beter. Op een gegeven moment is ze helemaal gestopt met de reguliere behandeling en alleen nog maar wietolie gaan gebruiken. Resultaat: hoewel ze was opgegeven, is ze nu al 3 jaar kankervrij!

  Klik hier om de video te bekijken.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.