(advertenties)
(advertenties)

Sceptici zouden misschien zeggen dat de wietolie hem niet heeft kunnen helpen maar de ervaring van Ed Moore is wel degelijk een succesverhaal. In maart van 2012 kreeg hij te horen dat hij leverkanker had die inmiddels al zo vergevorderd was dat zijn levensverwachting twee weken tot maximaal drie maanden was. Met een doos morfine tegen de pijn werd hij naar huis gestuurd, feitelijk om zich voor te bereiden op zijn dood.

Het toeval wilde echter dat twee van Eds vrienden – die elkaar overigens niet kenden – hem op dezelfde dag vertelden dat hij zo snel mogelijk wietolie zou moeten nemen. Eds vrouw Beate deed onderzoek en regelde de wietolie. In het begin eigenlijk alleen zodat Ed de morfine niet langer hoefde te nemen, want daar voelde hij zich beroerd en misselijk van. Binnen een week kon de morfine de deur uit.

Maar dat was niet alles want de wietolie zorgde ervoor dat de tumormarkers (stoffen in het bloed die de aanwezigheid van tumors aangeven) van 6000, naar een normaal niveau zakten. Vanaf dat moment heeft Ed geen oncoloog meer gezien en genoten van vijf prachtige extra levensjaren.

(advertenties)

Reacties