(advertenties)
(advertentie)

Deze video maakt de enorme kracht duidelijk van rauwe wiet als geneesmiddel. Zie hoe een chronisch zieke jonge vrouw erdoor opbloeit (en van 40 chemische medicijnen per dag naar 0 gaat), hoe deskundigen de medicinale kracht van cannabis verklaren en hoe een kankerpatiëntje van 2 jaar oud baat heeft aan het consumeren van de rauwe wietplant!

Kirstin Peskuski

Kirstin Peskuski

De video stamt uit 2012, maar heeft uiteraard nog niets aan kracht en waarheid ingeboet. En omdat heel veel mensen deze getuigenis en wetenschappelijke demonstratie in 1 nog nooit gezien hebben, brengen wij hem vandaag nogmaals onder de aandacht.

Van nature zit de cannabinoïde THCa in cannabis. Pas als je wiet verhit wordt dat de psychoactieve variant THC die wij zo goed kennen.Zeker ook omdat de rauwe cannabis (die meestal door de sapcentrifuge gehaald wordt en als sap/smoothie gedronken wordt) steeds populairder wordt onder medicinale patiënten en onder mensen die gewoon heel gezond willen leven. Als je wiet rauw consumeert kan je er tot 60 keer zoveel (!) van innemen, vergeleken bij het roken ervan… Wat betekent dat de geneeskundige kracht ook 60 keer zo groot is!

De power van rauwe wiet

In de film zie je vooral het werk van dr. William Courtney en de Cannabis International Foundation (die wetenschappelijke studies doet naar het cannabinoïden-systeem). Verder dus de opmerkelijke getuigenis van Kristen Peskuski (openingsfoto) en andere (ervarings)deskundigen op het gebied van rauwe cannabis. Leer en geniet van de 15 minuten durende mini-docu The Healing Leaf: