(advertenties)
Registreren Inloggen

Home Forums Algemeen & forum mededelingen WIN een mediwietsite-kweekkast!

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 176)
 • Auteur
  Berichten
 • #2186
  Mediwietsite
  Lid
  • Level
  147 reacties

  Goed nieuws voor iedereen die veilig en discreet zijn eigen medicijn wil kweken; we geven een kweekkast weg! De kant-en-klare Mediwietsite kweekkast: fluisterstil en uitgerust met een krachtige maar energiezuinige led kweeklamp, afzuiger en geurfilter. Hij heeft bovendien een stijlvol en discreet design, zodat je hem gewoon in je woonkamer neerzet.

  Je eigen mediwiet kweken was nooit zo makkelijk als in de kant-en-klare led Mediwietsite kweekkast. De kweekkast is stijlvol zwart, heeft aluminium profielen en is zonder gereedschap in een half uurtje in elkaar te zetten. Een energiezuinige led kweeklamp zorgt voor het benodigde levenslicht voor 1 tot 5 wietplanten, terwijl de afzuiger met koolstoffilter het klimaat beheerst en voorkomt dat je buiten de kast ook maar iets ruikt. De Mediwietsite kweekkast is discreet, mooi om te zien en niet groter dan een gemiddelde afwasmachine. Voor 539 euro wordt hij bij je thuisbezorgd, maar je kunt hem nu ook winnen. Gewoon door mee te praten, hier op Mediwietforum.nl.

  Win een Mediwietsite kweekkast

  Dat er een grote vraag is naar digitale ontmoetingsplaats als Mediwietforum blijkt wel uit de cijfers. Slechts één week na de lancering staat er al een stevige community van betrokken deelnemers. Meer dan 150 forumleden registreerden zich en meer dan 50 van hen stelden zich ook reeds aan je voor. Vaak met bijzondere, ontroerende maar vooral menselijke verhalen van hoe cannabis helpt waar reguliere medicijnen tekort schieten.

  Verzamel als eerste drie wietblaadjes om kans te maken op de kweekkast

  De eerste tien mensen met 3 wietblaadjes onder hun naam loten mee, en maken kans op de Mediwietsite kweekkast met LED ter waarde van 539 euro.

  Fantastische resultaten dus voor een eerste lanceringsweek. Maar om de groei van het aantal topics en reacties een extra zetje in de rug te geven, en de mediwietforum-community nog een steviger basis te geven, loven we een Mediwietsite kweekkast uit aan het eerste forumlid met een drie-wietblaadjes ranking.
  Hoe kun je winnen?

  Wanneer je je voor het eerst op Mediwietforum aanmeldt, start je met één wietblaadje onder je naam. Naarmate je vaker discussies opstart en op topics reageert, stijg je in ranking en krijg je er een wietblaadje bij. De eerste tien mensen met 3 wietblaadjes onder hun naam loten mee, en maken kans op de Mediwietsite kweekkast met LED ter waarde van 539 euro.

  *** Spelregels ***

  Om deze actie eerlijk te laten verlopen hebben we nog wel een paar spelregels die je moet weten. Althans; in principe is er maar een basisregel en dat is dat je niet vals mag spelen. Maar dat is wellicht een beetje te vaag, hieronder dus de specifieke spelregels.

  1.) Alleen echte topics en reacties.

  Iedere keer als je een topic start of op een topic reageert, stijgt je ranking en kom je dichter bij die drie wietblaadjes ranking. Alleen is het natuurlijk niet de bedoeling dat je allerlei onzin-topics opstart om die kast te kunnen winnen. Start dus alleen echte topics op waarvan je ook echt graag de mening van je mede-forumleden wil weten. Hetzelfde geldt voor reageren op andermans topics of op die van jezelf; reageer dus alleen met echte reacties. Iemand die overal met niets toevoegende reacties komt, zal worden gediskwalificeerd.

  2.) Zeg het in één keer

  Wanneer je een topic opstart of een reactie plaatst, heb je een half uur de tijd om je reactie aan te passen. Maak zoveel mogelijk gebruik van deze functie en plaats niet steeds nieuwe reacties bij, om zo eerder aan de drie-wietblaadjes ranking te komen. Natuurlijk wordt je niet meteen gediskwalificeerd wanneer je een keer te vaak reageert, maar wel wanneer we het idee hebben dat je het doet om je ranking op te krikken.

  3.) Claim je kweekkast

  Heb je eenmaal drie wietblaadjes onder je naam staan, en is er nog geen winnaar van deze actie uitgeroepen, dan kun je je Mediwietsite kweekkast claimen door dat aan ons in dit topic op Mediwietforum.nl te laten weten. Wij zullen dan terugkijken naar je reacties en controleren of je niet hebt vals gespeeld. Is dat niet het geval dan win je de kweekkast en sturen wij hem naar je toe, zo simpel is het! We gaan ervan uit dat iedereen zich netjes aan deze spelregels kan houden, maar voor de zekerheid nog even dit: We behouden ons het recht voor om in alle gevallen van onduidelijkheid te beslissen, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

  • Dit onderwerp is gewijzigd 7 jaren, 6 maanden geleden door Mediwietsite. Reden: esthetisch
  • Dit onderwerp is gewijzigd 7 jaren, 6 maanden geleden door Mediwietsite.
  • Dit onderwerp is gewijzigd 7 jaren, 6 maanden geleden door Mediwietsite.
  • Dit onderwerp is gewijzigd 7 jaren, 3 maanden geleden door Snean.
  • Dit onderwerp is gewijzigd 6 jaren, 11 maanden geleden door Mediwietsite.
  • Dit onderwerp is gewijzigd 6 jaren, 11 maanden geleden door Mediwietsite.
  • Dit onderwerp is gewijzigd 6 jaren, 10 maanden geleden door Mediwietsite.
  Bijlagen:
  Je moet inloggen om bijgevoegde betanden te bekijken.
  #2194
  Jeffrey
  Deelnemer
  • Level
  7 reacties

  Leuke actie om het forum nog interessanter te maken, en een hele leuk prijs. Ik ga me best doen.

  #2212
  jack
  Moderator
  • Level
  • Level
  • Level
  1067 reacties

  dat is wel leuk om aan mee te doen
  kan ik kasje winnen voor opa en oma lol

  Ik kweek niet ik doe aan fotoshoppen

 • #2247
  Jurgen
  Deelnemer
  • Level
  3 reacties

  zou goed van pas komen droom ik al langer van gr.jurgen

  #2261
  Laughing Buddha
  Deelnemer
  • Level
  4 reacties

  Leuke actie mensen! :D

  #2268
  Pendergast
  Deelnemer
  • Level
  • Level
  • Level
  444 reacties

  Zou geweldig zijn! Top

(advertentie)
 • #2319
  Anoniem
  Inactief
  • Level
  20 reacties

  Laat ik het nou net thuis over een kweektentje gehad hebben!

  #2326
  steve
  Deelnemer
  • Level
  2 reacties

  Toppie , heel leuke actie , en hopelijk win ik eens iets , kastje zou perfect van dienst zijn om men pijn van van dubbele hernia te verlichten

  #2369
  Dio
  Deelnemer
   1 reacties

   Toppiee!! Altijd leuk!! Succes met de site :)

  • #2390
   Laura
   Deelnemer
   • Level
   3 reacties

   zou leuk zijn om deze kweekkast te winnen, dan kan ik sneller kweken ook voor andere mensen, ken meerdere mensen die heel erg goed wietolie kunnen gebruiken, maar gewoon binnen kweken duurt wel erg lang zo, en aangezien ik in een woonzorgcentrum woon kan ik ze ook niet zomaar voor een raam neerzetten.

   #2429
   Erik
   Deelnemer
    1 reacties

    Hoi wietvrienden

    Ik ben zoekende en bijveel forums thc olie gekocht.Zeker niet alles was slecht.maar wel voor de poromenee.ik heb een zenuwaandoening (DVN). Thc olie helpt.door dat ik er veel overpraat en mensen op deze site wijs en van stichting mediwiet zijn er meer mensen in mijn omgeving die de olie willen. Dus het zou fantasrische zijn om een keekkast te winnen en met de de lotgenoten in fe buurt samen te kweken. Ik zeg doe het niet alleen maar SAMEN. SUKSES ALLEMAAL.

    #2438
    Tjoe
    Deelnemer
    • Level
    8 reacties

    Super actie. Veel geluk allemaal. Top site ook heren.

   • #2444
    da witte wel
    Deelnemer
    • Level
    233 reacties

    het is een mooi kastje, ik heb momenteel een soort gelijke oorspronkelijk van gtool maar onder tussen wat aan gepast naar eigen wensen, aan 2 kante schuifdeuren om overal goed bij te komen.
    Goeie actie mogen de beste winnen.

    #2447
    Chanthal
    Deelnemer
    • Level
    2 reacties

    Super actie! Top

    #2606
    jolanda
    Deelnemer
    • Level
    4 reacties

    Ja, ik ben als proef begonnen met een eerste plantje buiten te kweken. Geplant begin september (ja ik weet het verkeerde tijd, maar gewoon uit nieuwsgierigheid). Vervolgens begon het een paar dagen achter elkaar te regenen. Plantje van inmiddels 30 cm naar binnen verplaatst. Eerst in de woonkamer gezet. Maar in de ochtend rook je toch wel een lichte wietlucht. En nu in de badkamer. En dan begint, datgene wat simpel leek, toch wel ingewikkeld te worden: moet ik het licht laten branden, om de plant verder te laten groeien, raam op een klein kiertje, zou het uberhaupt nog wat worden? Oei die onderste bladeren beginnen wat vlekjes te krijgen, toch voor de zekerheid er maar afZ halen (stel je voor dat het een schimmel is).
    Zou het niet opvallen dat het licht ook ‘s-nachts brand? Kortom een kweekkast zou welkom zijn, dan vertel ik daar mijn ervaringen ook wel over!

   15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 176)
   • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.