(advertenties)
Registreren Inloggen

Home Forums Doe-het-zelf Van wiet tot medicijn Ultrasoon Extractie Vragen

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #30588
  Huipster
  Deelnemer
   0 reacties

   Hallo allemaal,

   Ben gewend om altijd eerst te decarboxyleren voor de alcohol extractie en daarna het op te lossen on olie.

   Nu heb ik net 2x de pagina zitten lezen (en de video gekeken) heb alleen nu nog een paar vragen (het zal het tijdstip wel zijn :-)

   Ik zag de beker en/of de kaasdoek voorbijkomen maar dat is alleen zinvol als je de bak niet vol krijgt?, de bak is uitneembaar dus kan je hem gewoon leeg gieten? of is dat alleen omdat je dan niet hoeft te filteren (kaasdoek)?

   Ik begrijp dat je zowel alcohol als wel olie rechtstreeks erin kan stoppen?, het water was dus alleen maar omdat je het apparaat niet droog kan gebruiken ? (nadeel van olie is dat je het concentraat nooit meer sterker kan maken, alleen maar verdunnen?)

    

   En wat betreft het decarboxyleren, deed het altijd bij 115-120 graden (tijd kwestie). Ik kan alleen niet opmaken of de 80 graden verwarming van het apparaat nu juist net niet of wel genoeg is. Dat zou anders betekenen dat als je hem 3 uur laat staan je dat ook gelijk voor elkaar hebt of werkt dat zo niet. Zo niet, kan je dan na een half uur die olie alsnog 2 uur op 100 graden in de oven zetten ?

   Ga nu slapen, morgen nog maar eens lezen.

   Voor zover alvast bedankt,

    

   Groetjes Huib :-D

   P.S. Ik groei Gorilla (22-25% thc (H) )

    

    

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.