(advertenties)
Registreren Inloggen

Home Forums Mediwietnieuws en politiek Mediwiet en kans op strafblad?

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #27584
  Anoniem
  Inactief
  • Level
  57 reacties

  Helaas heb ik nog geen duidelijk antwoord kunnen vinden, misschien dat iemand anders het weet:

  Bestaat er kans op een strafblad als mediwiet-gebruiker? 

  Als medewerker bij een instelling waarbij je onder screening staat van het AIVD is dit natuurlijk een enkele reis richting het deurgat.

  Nu woon ik in een gemeente waarbij de ‘driehoek’ geen prioriteit stelt aan de handhaving van minder dan 5 planten (anno 2017 besloten). Da’s fijn, maar stel nou dat ik 2 planten heb in een kweekkast (koopwoning), de buurman toch een geurtje opsnuift, en maar de politie inlicht over geuroverlast… Bestaat er dan alsnog de kans op dat ik op een dag thuis kom van werk, een hangslotje op m’n deur zie en een poster dat ik de sleutel op kan halen bij het politiebureau? En dat er eventueel een strafblad volgt?

  #27608
  Mare
  Moderator
  • Level
  41 reacties

  In de eerste instantie zullen ze eerst bij je aan de deur komen om te vragen of je idd plantjes hebt en of je deze weg wilt halen/wat aan de geuroverlast wilt doen.
  Je zal niet vervolgd worden voor de eerste keer. Ook is de kweek van plantjes met kunstmatig licht en een kweekkast e.d. verboten, dat zal zowieso resulteren in beslagname en vernietigen van de planten/kweek benodigdheden.
  “Betrappen” ze je het jaar daarop weer dan heb je wel een proces verbaal aan je broek hangen. Hier informatie van de politie:
  Hennep thuis kweken

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.