(advertenties)
Registreren Inloggen

Home Forums Contacten, winacties, kletsen & ruilen Clearmind volgens Radar 17-09-2018

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #25751
  Pascalle
  Bijdrager
   0 reacties

   Hallo allen! Allereerst, ik ben nieuw hier. N.a.v de Radar uitzending van vanavond heb ik me aangemeld bij dit forum. Ik ben moeder van een mind van 12 jaar met ADHD. Het gebruik van Ritalin o.i.d. is voor ons uitgesloten. Door Mediwiet kwamen we bij Clearmind CBD. Onze zoon slikt dit nu bijna 4 weken. We hebben het idee dat het hem rustiger maakt waardoor hij beter kan concentreren op school. Nu was dus zojuist bij Radar te horen dat er zóveel alcohol in zit, dat een kind een half glas bier per dag krijgt. Daar schrok ik toch wel van. Kennen jullie het product, wat zijn jullie ervaringen en wat vinden jullie van de conclusie van Radar?

   #26353
   Mare
   Moderator
   • Level
   41 reacties

   Dag Pascalle,

   ik ben geen arts, laten we dat voorop stellen. Echter, homeopathische middelen zijn al sinds jaar en dag beschikbaar op de markt, wat over het algemeen kruiden- en plant extracten zijn. Oftewel: tincturen op basis van alcohol (96%).
   Het middel waar jij het over hebt, is in mijn ogen precies hetzelfde als de tincturen zoals die in de homeopathie worden gebruikt. Deze tincturen op alcoholische basis dien je niet puur te slikken, maar met water te vermengen. 1 glas water met 30 druppels per dag, gedurende de dag 1-2 slokjes nemen.
   Als je twijfels hebt over een product, zou ik adviseren dit te bespreken met je huisarts of met een homeopathische arts.

   Mare

    

  2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
  • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.