(advertenties)
Registreren Inloggen

Home Forums Medicatievormen Wietolie Belletjes, belletjes die niet weg willen gaan.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #35452
  Aap
  Bijdrager
   1 reacties

   Ha,

   Al ruim zeven maanden gebruik ik zelfgemaakte wietolie dmv Cannolator. En elke keer als ik het maak heb ik mijn vraagtekens of ik het goed doe.
   Ik wilde voor de Coronatijd bij Stichting Mediwiet een workshop volgen, zodat ik het laatste proces weet of ik het goed doe.

   Ik heb een aantal vraagjes over het maken van wietolie. Mijn laatste batch daar ging 20 gram wiet in. Dit kwam afkomstig van gedroogde bladeren met een kleine hoeveelheid aan kleverig stukjes, waarvan ik de naam niet weet.

   20 gram wiet op 120 ml pure consumentenalcohol.

   Als alle alcohol doorheen gesijpeld is en in de maatglasbeker terecht is gekomen, dan hussel ik het natte wiet door elkaar en giet ik er nog een kleine 60 ml alcohol bij.
   Zodat ik het gevoel heb alle THC uit het natte wiet mee wordt genomen als dat nog achter zou blijven.

   Dit verwarm ik met een babyflessenverwarmer op de hoogste stand. Inmiddels zijn de symbolen//tekens op de flessenverwarmer uitgeveegd.

   De alcohol begint te koken/borrelen en na verloop van tijd. Als de alcohol (en water neem ik aan) zo goed is verdwenen. Blijft er een stroperig vloeistof achter.
   Laatst deed ik de test door paar druppeltjes water in het vloeistof, om te kijken of het vloeistof ging borrelen, wat het niet deed.

   In het vloeistof vormen geen belletjes maar er blijven wel belletjes achter in het vloeistof. Aan de rand van het maatbeker maar ook in het midden.

   Ik lees dat het vloeistof glad moet zijn. Hoe glad is glad? Wil dit zeggen dat er überhaupt  <span style=”text-decoration: underline;”>geen</span> belletjes aanwezig moeten zijn?

   Ik laat meestal nog even doorpruttelen, maar weet niet hoe lang ik dit verder kan doen. Want te lang doorpruttelen is ook weer niet goed.
   En of ik de temperatuurknop vol uit moet staan of halverwege is ook maar de vraag.

   Dan meng ik biologische hennepzaadolie met de THC olie en verwarm en roer ik het nog 5-10 minuten. Verschilt ook elke keer.
   Ook hierbij geldt, de temperatuur voluit zetten?

   Als ik met opzet een overdosis neem word ik wel high. Niet altijd. In de afgelopen tijd heb ik een tolerantie opgebouwd. Nu ben ik een weekje gestopt.

   Ik heb geen oven.

   Bedankt

    

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.