(advertenties)
Registreren Inloggen

Home Forums Contacten, winacties, kletsen & ruilen Onafhankelijk cannabis onderzoeks laboratorium gezocht

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #43505
  Seth
  Deelnemer
   0 reacties

   Beste,
   <p style=”text-align: left;”>Ik zit in een lastige situatie.
   Ik ben vorig jaar met mijn vrouw in kinderen naar Letland verhuisd. Mijn vrouw is jammer genoeg op een andere man verliefd geworden, het huis stond op haar naam maar aangezien er niets slecht tussen ons was heeft ze het officieel aan mij geschonken. Eind goed al goed, jammer genoeg niet. Mijn ex schoonmoeder kon het niet verkroppen aangezien zij haar pensioen in mijn huis gepland had en heeft de politie getipt dat er 18 plantjes in mijn serre stonden.</p>
   Er waren echter nog geen noemenswaardige bloemen aan de planten maar ik word aangeklaagd voor 13Kg gebruiksklare cannabis. Desondanks dat ik zelfs pas volgende week voor de eerste keer verhoord zal worden is mijn verhaal al enkele keren op het nieuws geweest met het onderstaande filmpje.
   De planten waren voor eigen consumptie en ik word niet aangeklaagd voor verkoop.

   Mijn vraag is, kent iemand een onafhankelijk labo dat zou kunnen meewerken aan redelijke twijfel aantonen op basis van het beeldmateriaal zodat ik via mijn advocaat kan afdwingen dat het bewijsmateriaal opnieuw onderzocht kan worden in Letland of een Europees onafhankelijk laboratorium.

   Ik heb via Google al een paar adressen gevonden waar ik morgen contact mee ga opnemen maar mocht iemand een kennis of tip hebben dan apprecieer ik het ten zeerste.

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.