(advertenties)
Registreren Inloggen

Home Forums Algemeen & forum mededelingen kan men na het maken van olie alsnog de potentie ervan beinvloeden ?

Dit onderwerp bevat 3 reacties, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  joep van ginneken 2 maanden, 2 weken geleden.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

  • Fabian Vuylsteke
    Bijdrager
      1 reacties

      Ik heb een batch rauwe THC-a olie gemaakt . niet gedecarboxyleerd , rauw gewassen , op lage temperatuur verdampt .

      Is er een mogelijkheid om alsnog de olie te veranderen in een thc potente olie ?

      is het imperatief dat het decarboxyleringsproces alereerst wordt uiitgevoerd of zijn er alternatieven ?

       

       


      joep van ginneken
      Bijdrager
      • Level
      23 reacties

      Komt ie. Het kost wat tijd, maar het gaat wel. Giet de olie in een pot die je goed kunt afsluiten. Zet de pot in een pan met water met een doek op de bodem. Verwarm het water tot niet meer dan 80 graden Celsius. Niet meer! En ook niet veel minder. Tien uur laten staan in het hete water. Met deksel erop laten afkoelen. Als je een kookplaatje hebt waarbij je de temperatuur goed kan instellen dan is het nog simpeler.


      Fabian Vuylsteke
      Bijdrager
        1 reacties

        Thnx :) gewoon ter bevestiging : ok ik snap waar de 85 graden van komt als laagste mogelijke temperatuur om te decarboxyleren . Er wordt gezegd dat droge wiet ongeveer 3 uur moet in de oven aan 85° voor maximale potentie . komt het omdat in dit geval het al gebonden is aan de olie waarom het proces 10 uur moet duren ? Ik heb ondertussen wel  wat olie verwarmd ( in gesloten container om de vervlogen dampen weer op te vangen ) 1uur aan 110°, maar heb de indruk dat de potentie niet veranderd is . volgens jou heb ik het dus niet lang genoeg gedaan ?

         

      (advertenties)
      (advertenties)

      • joep van ginneken
        Bijdrager
        • Level
        23 reacties

        Sorry voor de late reactie. Waarom dat zolang moet duren kan ik je niet een twee drie zeggen. Wel dat alle artikelen die ik daarover heb gelezen ong hetzelfde schrijven. Van 8,5 uur tot 10,5 uur. Over de potentie is ook wat moeilijk te beoordelen. Factoren als soort en percentage spelen ook mee. Heb je de wiet ( puur)

        daarvoor ook al geprobeerd voor dat je de pasta gemaakt had?

      4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

      Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.