(advertenties)
Registreren Inloggen

Home Forums Algemeen & forum mededelingen massage olie / glijmiddel maken van wietolie

Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Joep 10 maanden, 2 weken geleden.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

 • teipertje
  Bijdrager
   0 reacties

   hoi, Ik ben een beetje huiverig voor het zelf maken van wiet olie. Daarom heb ik dit gekocht: Worthsbrough wietolie. Van de werkzame stof van deze wietolie is 70 % THC en 30% CBD.

   Nu wil ik hier graag massage olie van maken met kokosolie. maar ik ben wat onzeker over de verhoudingen. kan iemand daar iets zinnigs over zeggen?

   • Dit onderwerp is gewijzigd 10 maanden, 3 weken geleden door  teipertje.

   Joep
   Bijdrager
   • Level
   50 reacties

   Waarvoor ben je huiverig? En ik zelf zou hiervoor geen kokosolie/vet voor gebruiken, zeker niet de NIET biologische uit de supermarkt, want dat is troep.

   Voor de sterkte kan je het best wat uitproberen op je huid. Voelt het heel licht verdoofd aan dan zit je goed. Houdt in gedachte dat je er een heel lichaam mee insmeert.  Zelf gebruik ik liever een plantaardige massage olie die ik dan verrijk met Wiet olie. Als glijmiddel een druppeltje Wiet olie eventueel met een beetje massageolie, werkt fantastisch.

   Gewoon uitproberen, niet te bang zijn. Als degene die de massage ondergaan heeft knetterstoned wordt weet dan dat dat vanzelf  overgaat. Drink een sapje, eet een stuk chocolade en neem een lekkere douche waarmee je de olie afwast

  2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

  Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.