(advertenties)
Registreren Inloggen

Home Forums Algemeen & forum mededelingen coffeeshop wiet

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #30164
  Anoniem
  Inactief
   0 reacties

   Ik durf het niet aan om mijn eigen wiet te kweken, als je voorzichtig te werk gaat en het niet van de daken schreeuwt is de pakkans klein maar toch, 100% zekerheid heb je natuurlijk niet. In mijn huurcontract staat dat bij ontdekking van een hennepplantage LOL meteen een huisuitzettings procedure wordt ingezet. Dat zie ik echt niet zitten dat is mij het risico niet waard.

   Dus dan maar naar de coffeeshop, een ander alternatief heb ik helaas niet. En dan kwaliteit van de coffeeshopwiet, tja twijfelachtig, vaak is het wel ok maar vaak is het om te huilen. Van de week nog, online wiet besteld, buitenwiet dan zit het wel goed zou je denken maar nee. Het zag er al raar uit en de reuk was ook niet zo goed. En ja hoor, meteen bij het vaporizeren al een scherpe smaak in de keel en hoesten en hoofdpijn, ’s avonds moeite met slapen en dag later nog geirriteerde keel. Moet er wel bij zeggen dat ik een allergie heb voor verschillende stoffen, maar als ik goed spul heb heb ik daar totaal geen last van.

   Ben dus helemaal klaar met dat slechte spul. Nu zijn er wel coffeeshops die hun wiet testen op stoffen die je niet wilt hebben dat zou de oplossing kunnen zijn. Na een avondje internetten heb ik enkele shops gevonden die hun wiet testen, moest wel goed zoeken, was niet zo makkelijk om te vinden. De dichts bijzijnde die ik kon vinden is voor mij in Den Bosch. ik woon in Weert en is zo’n 60 km rijden, doet me denken aan lang vervlogen tijden.

   Misschien dat er dichterbij nog shops zijn, als iemand daar iets van weet zou ik dat graag horen.

   :-D

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.