(advertenties)
 • Anodynegrowz reageerde in het onderwerp Het 'OMA-project ': kweek en deel! in het forum Contacten, winacties, kletsen & ruilen 1 maand geleden

  Hallo Marjon,

  Wat een ontzettend goeie actie! Ik ben zelf een nog lang geen opa, wel net papa! Maar kweekte al jaren cannabis voor eigen gebruik en omgeving.

  Ik heb het toen iets meer dan een decennia niet meer gebruikt en nu sinds een paar jaar weer wel op medische basis. Ik heb met behulp van cannabis de benzodiazepines en anti-depressiva kunnen laten liggen en voel mij stukken levendiger en veel vertrouwder met mijn recidive depressie!

   

  Nu kweek ik mijn eigen product al en dat gaat prima, maar ik besef me dat het voor veel mensen ook erg verwarrend of moeilijk kan zijn. Ik wil mezelf graag beschikbaar stellen voor mensen (in mijn buurt) die wat hulp kunnen gebruiken bij het kweken. Ik ben zelf woonachtig in Zeeland, Walcheren.

  Ik kweek zelf volledig organisch, maar mocht je minerale voeding willen gebruiken, dan kan ik je daar ook prima mee helpen.

   

  Groetjes,

  Anodynegrowz

  • Marjon Fisher heeft geantwoord 1 maand geleden

   Hoi Anodynegrowz, Opa-Oma, of gewoon als je het nodig hebt, dat maakt niet zo veel uit. Ik kan op dit moment even niet uitgebreid antwoorden, maar toevallig kreeg ik net via de mail een oproep van iemand in Zeeland die zoń beetje alles is kwijtgeraakt wat hem lief was. Door het taboe. Een ontzettend schrijnend verhaal, maar hij had niets meer te verliezen en wilde meer doen. Ik twijfelde even of jullie niet dezelfde persoon waren.. Mogelijk dat ik even kijk of contact tussen jullie misschien bijdraagt.. Daar kom ik even op terug, goed? in iedergeval bedankt voor je reactie! Top! vr gr marjon