(advertenties)
(advertenties)

Jaaroverzicht 2019 – juli

Een belangrijke pijler van Mediwietsite is het delen van ervaringen. Je kan nog zoveel lezen over de heilzame werking van wiet. Je gelooft pas echt dat het werkt als je de werking zelf ervaart, óf op zijn minst ziet werken bij een ander.

Een van de meest bijzondere video’s die we in 2019 deelden is deze, waarin je kennismaakt met de kleine Joshua. De jongen heeft autisme, maar dat is niet meteen duidelijk. Tijdens de eerste jaren van zijn leven ontwikkelt Joshua zich als ieder ander kind.

Zijn ouders maken veel filmopnames van hun gezin, dus langzaam maar zeker zie je hem in deze video veranderen. Tot ze hem CBD geven. Wat je dan ziet is bizar, aangrijpend, betoverend mooi. De redactie was er in ieder geval even stil van. De video is een van de best bekeken in 2019.


Ga er maar even voor zitten, want dit verhaal zal je raken. De ouders van Joshua legden de eerste jaren van hun zoon zeer gedetailleerd vast. Hierdoor is duidelijk te zien hoe Autisme Spectrum Syndroom zich ontwikkelt en wat het effect is van het medicijn dat Joshua’s ouders uiteindelijk ontdekken: CBD.

In deze moderne tijd is het makkelijker dan ooit om alles vast te leggen op beeld. Zo ook het leven van de kleine Joshua. Vanaf zijn geboorte filmen de ouders van Joshua er lustig op los. Wat ze niet weten, is dat ze vastleggen hoe het Autisme Spectrum Syndroom langzaam maar zeker grip krijgt op Joshua’s wereld. Je ziet hem na zijn eerste verjaardag veranderen van een liefdevol kind, naar een in zichzelf gekeerd, gefrustreerd jongetje dat zich niet kan uiten.

Halverwege de video, als Joshua twee jaar is, komt het keerpunt. Zijn ouders geven hem CBD. Na drie weken is het verschil enorm goed zichtbaar. Zijn cognitieve en sociale vaardigheden schieten ineens omhoog en eindelijk zien de ouders weer het kind dat hij het eerste jaar van zijn leven was.

(advertenties)