(advertenties)
(advertenties)

[Gesponsord artikel]

Medihemp, een grote en bekende producent van onder andere CBD-olie, heeft als eerst binnen Europa het EFSA-keurmerk gekregen. Om dit keurmerk te bemachtigen, pasten zij onder andere als eerste binnen Europa de aanbevolen dosering van hun CBD-olie aan.

Medihemp heeft een nieuw uiterlijk

In oktober begon het merk met een geleidelijke overgang, om uiteindelijk helemaal over te stappen op de mooie nieuwe huisstijl. Medihemp had altijd al mooie natuurlijke kleuren in gebruik, maar nu is alles net even iets sprekender. Het nieuwe uiterlijk is fris en onderscheidt zich binnen de CBD-markt van andere merken. Natuurlijk niet alleen qua uiterlijk, maar ook in het soort producten dat zij aanbieden.

De CBD-olie raw zal voortaan herkenbaar zijn aan de typische donkergroene verpakking, de CBD-olie puur heeft nu juist een frisse groene kleur. De CBG-olie is vanaf nu te herkennen aan de bruine kleur op het doosje.

Niet alleen de kleur van de doosjes is veranderd, maar uiteraard zijn de flesjes meegenomen in de nieuwe huisstijl. Nog een prachtig detail is de ‘bio’ tag die nu terug te zien is op ieder product, het hele Medihemp assortiment is immers biologisch gecertificeerd.

De inhoud blijft ongewijzigd en dus van hoge kwaliteit, precies zoals iedereen gewend is van Medihemp.

De aanbevolen dosering

Sommigen onder ons is het al opgevallen, anderen mogelijk nog niet; Medihemp heeft als eerste CBD-merk binnen Europa haar dagelijks aanbevolen dosering aangepast. De aanpassing is conform de richtlijnen die de EFSA – de Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid – hanteert.

Deze richtlijn beveelt een dagelijkse dosis van 1μg THC per kg lichaamsgewicht voor een veilige consumptie. Dit was voor Medihemp de reden om hun op de verpakking vermelde dagelijkse dosering te wijzigen. Deze wijziging is terug te zien op zowel de verpakking, als op het flesje zelf.

Op de bijsluiter die je terugvindt in het doosje, wordt ook verwezen naar de aanbevolen dosering. Hierop is tevens beschreven dat de dosering uiteraard opgebouwd mag worden tot het gewenste niveau. In die zin verandert er dus niets; de juiste dosering CBD-olie vinden, blijft een persoonlijke kwestie. De dosering die vóór het verkrijgen van dit keurmerk goed werkte, kan je gewoon zo blijven gebruiken.

Dankzij de wijzigingen die Medihemp heeft doorgevoerd, is het oorspronkelijk Oostenrijkse bedrijf inmiddels in bezit van een officieel EFSA-verhandelingscertificaat. Dit certificaat garandeert dat Medihemp met de aanbevolen doseringen op hun verpakking, voldoet aan alle eisen.

Een verbeterde samenstelling!

Ook wat betreft de kwaliteit van de CBD-olie, hebben ze niet stilgezeten bij Medihemp. Deze is de afgelopen maanden veranderd en sterk verbeterd. Zo worden tegenwoordig de waxen verwijderd, waardoor er betere extracten verkregen worden. Dit heeft als gunstig gevolg, dat er minder CBD nodig is voor een betere kwaliteit olie.

Zoals te lezen is op de verpakking en het flesje is de verhouding hennepzaadolie en CBD-extract gewijzigd, maar dit is enkel positief. De receptuur van Medihemp CBD-olie is vele malen beter dan voorheen.

HempiShop is jarig en trakteert!

Natuurlijk zijn ze bij HempiShop blij met de verbeterde kwaliteit van hun bestverkochte product. Wil je een van de CBD- of CBG-olie producten van Medihemp bestellen, dan ben je bij hempishop.nl aan het juiste adres. Bovendien krijg je daar in verband met het 6-jarig bestaan van 10 tot en met 15 december 2018, 10% extra korting met de code disc122028.

Hempishop is een unieke webshop die alweer 6 jaar actief is met het meest uitgebreide assortiment hennepproducten in Nederland. Van duurzame henneptassen tot hennepzaadjes, bij hempishop.nl vind je alles onder één dak!

[Openingsfoto: Shutterstock/Africa Studio]

(advertenties)

Reacties