(advertenties)
(advertentie)

Vandaag dinsdag 20 april wordt wereldwijd 420 gevierd, de internationale cannabis feestdag zeg maar. Een traditie die ontstaan is in de VS maar inmiddels over de hele aardbol is overgewaaid. Veel cannabisbedrijven stunten daarom vandaag met speciale 420 aanbiedingen. En wij doen mee!

Veilig, makkelijk en zonder geknoei thuis wietolie maken

Mediwietsite biedt je als speciale 420 aanbieding alleen vandaag en morgen (woensdag 21 april) een wel heel mooie kans om voortaan zelf thuis op veilige wijze en zonder geknoei cannabisolie te maken met POT by NOIDS.

Dat is een geweldige uitvinding van eigen bodem; een volautomatische wietolie zetmachine eigenlijk, waarmee je dus al snel honderden euro’s kan besparen op je kosten voor je medicijn (je kan er zowel THC – als CBD-olie mee maken).

Daarnaast kan je met de POT ook heel eenvoudig edibles ‘infuseren’ (voorzien van THC en/of CBD), je wiet decarboxyleren en je alcohol indampen ten behoeve van wietolie. Het apparaat is gemaakt van stevige materialen en voorzien van een uitgebreide handleiding.

Meer lezen over de POT by NOIDS:  ‘Zelf cannabisolie maken makkelijker (en veiliger) dan ooit met POT by NOIDS

Normaal kost de POT je 289,50 euro maar ter gelegenheid van 420 kan je ‘m vandaag en morgen dus bestellen voor de speciale actieprijs van 239,95 euro!

Klik HIER voor meer informatie